SAMSUN / ATAKUM - Atakent Ortaokulu

Nis

Öğrencilerimize  okuma zevki ve alışkanlığı  kazandirmak için OKUSAM Projesi kapsamında ögrenci ve öğretmenlerimizle Kitap Kafe'de okuma etkinliği gerçekleştirildi. Farklı mekanlarda kitap okuma, kitap kafe ortamları ve buralarda yapılan etkinlikler üzerine öğrencilerimiz  bilgilendirildi. Birbirinden kıymetli kitapları inceleyen öğrencilerimiz, kitap kafede okuma etkinliği ve kitap alış verişi yaptılar.

Nis

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimizin YEŞİLAY HAFTASI Etkinliklerinden kareler...

Mrt

Okul öğrencilerimizin 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı itibariyle giyeceği kıyafetlerin renk ve modelleri

Şbt

Samsun Okul Sporları Samsun Küçükler il birinciliği (genel) turnuvasına iki takım ile katılım sağlandı. Takımlarımız 36 takım arasından 13. lük ve 14. lüğü elede edebildiler.

Şbt

Avukat Atahan B. S.  7. Sınıf öğrencilerimize,avukatlık mesleği özelinde ,hukuk alanını tanıtmıştır.Öğrencilerimize hedef koyma ve çalışma alışkanlıkları konusunda motivasyon konuşmasıyla öğrencilerimizle verimli bir etkinlik gerçekleştirmiştir.  Teşekkür edeiyoruz.

Şbt

13-14-15 Şubat 2024 tarihleri arasında Samsun TSF tarafından düzenlenen okul sporları yıldız kızlar il birinciliğini okulumuz sporcuları kazanmış olup grup maçlarına gitmeye hak etmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Şbt

13-14-15 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Samsun Okul Sporları Yıldız Erkekler Satranç turnuvasına katıldık

Şbt

"Yıldızlar Kitap Okur" projesi kapsamında okulumuz öğrencileri 2. Kitap olarak belirlenen "Dersimiz Namaz" kitabini okuyup birlikte degerlendirdiler.

Şbt

5. Sınıflar Fen Bilimleri dersinde genleşme konusunu etkinlik yaparak kavaradılar.